Kabler, ledninger og tilbehør til begivenhed & Medieteknologi

I årevis har vores kabler sikret problemfri drift på Europas førende musik- og teaterscener. Derudover bruges de i større begivenheder såvel som i professionelt tv-, radio- og studieteknologi. Med vores brands HELUSOUND, HELULIGHT og HELUEVENT garanterer vi perfekte lydresultater, ekstraordinære lyseffekter og fremragende billedkvalitet. Vi tilbyder koordinerede kabelløsninger af høj kvalitet fra lager eller udviklet specielt til kunder. Dette omfatter kabler til belysning, lyd- og kamerateknologi samt overvågnings- og sikkerhedsteknologi, kontrol- og reguleringsteknologi, pyroteknik og strømforsyning.

Vores kabelprogram inkluderer kabler til indendørs og udendørs applikationer og garanterer høj transmissionskvalitet til faste installationer eller mobil brug. Ud over standardprodukter som det digitale HELUSOUND-lydkabel eller HELULIGHT DMX-kablet tilbyder HELUKABEL også kabler og ledninger udviklet til kundespecifikationer: for eksempel HELUEVENT HYBRID, der kombinerer billed-, lyd- og kraftoverførsel og bruges for eksempel til kabling af redigering og blanding af konsoller eller kameraer med flere udgange. Kun gennem en optimal kemisk sammensætning af beklædningen og isoleringsmaterialerne kan kablet være meget fleksibelt - et særligt træk ved hybridkabler. Dette blev opnået i vores fabrik i Windsbach. Det er også halogenfrit, flammehæmmende og kan bruges udendørs.

HELUEVENT Multicore Load Cable til studieproduktioner blev udviklet i samarbejde med ZDF (Zweites Deutsches Fernsehen): det er flammehæmmende, reelable og halogenfrit. Også i området: trækkædekompatible koaksialkabler, der kan anvendes, uanset hvor trækkæder er i brug, og hvor enten billedoverførsel eller radiosignaler transporteres med.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at identificere de bedste produkter til din specifikke applikation og besvare eventuelle spørgsmål , du måtte have.
Ring på +45 8861 8400 eller mail os: salg@helukabel.dk

HELUPOWER Reflect