Slut dig til os — Bliv leverandør til HELUKABEL

HELUKABEL er en førende international leverandør af kabler, ledninger og kabeltilbehør. Som one-stop-løsningsleverandør har vi et dybt og bredt produktsortiment, som vi hele tiden udvider. En velintegreret forsyningskæde hjælper os med at styrke vores konkurrenceevne på lang sigt og betjene vores kunder hurtigt og pålideligt.

Vi stræber altid efter et tillidsbaseret og langvarigt samarbejde med vores forretningspartnere. Pålidelighed, fleksibilitet og et højt kvalitetsniveau kendetegner vores leverandører. Vi lægger ikke kun stor vægt på materialer af høj kvalitet og førsteklasses service, men vi lægger også vægt på en høj grad af forsyningssikkerhed og konkurrencedygtige priser.

Kan du også forestille dig at blive leverandør til HELUKABEL?

Som en af de førende producenter af kabler og ledninger er det vores mål at være økonomisk succesrig. Et socialt og økologisk ansvarligt samarbejde er vigtigt for os, og vi forventer det samme fra vores partnere. Du kan læse mere om dette i vores Code of Conduct . Hvis du ønsker at blive inkluderet i vores HELUKABEL netværk, bedes du kontakte os på Helukabel.Supply@helukabel.de, fordi en vellykket vej bedst tages sammen. Vi ser frem til at møde dig!

Hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Birgit Winkler

Strategisk indkøbstelefon
: +49 7150 9209-342
E-mail: birgit.winkler@helukabel.de