Kabler, ledninger og tilbehør til automatiseringsteknologi

Automationsindustrien er i konstant vækst - tendenser som digitalisering eller Industri 4.0 giver en lang række muligheder og medfører hurtige forandringer i industrien. Som følge heraf øges graden af automatisering i fabrikkerne løbende og udvides til flere og flere områder - automatiseringsteknologi er ved at blive en nøgleteknologi. Automatisering af måling, styring og regulering af anlæg betyder normalt, at produktiviteten og rentabiliteten øges. Samtidig lettes og beskyttes mennesker på denne måde mod farligt eller fysisk krævende arbejde - samtidig med at der opretholdes en konstant høj kvalitet og pålidelighed. Alle anvendte komponenter skal derfor opfylde de højeste krav med hensyn til hastighed, nøjagtighed og pålidelighed. Samtidig skal komponenterne, herunder kabler, ledninger og kabeltilbehør, kunne modstå høje mekaniske og dynamiske belastninger.

Som verdens førende producent af kabler og ledninger til automatiseringsteknologi er HELUKABEL den ideelle partner, når der stilles de højeste krav til transmission af signaler og energi. Vi tilbyder produkter, der passer til din anvendelse inden for følgende områder: Motor-, servo-, feedback- og hybridkabler (One Cable Technology) RobotkablerEnkle ledere og styringskablerData- og buskablerIndustrielle Ethernet-kablerHelukabel tilbyder den optimale kabelløsning , uanset om der er tale om et fleksibelt kabel til fast installation eller til lejlighedsvise bevægelser, med UL/CSA-godkendelse eller i henhold til NFPA 79.

  • Motor-, servo-, feedback- og hybridkabler (One Cable Technology)
  • Robotkabler
  • Enkeltledere og styrekabler
  • Data- og buskabler
  • Industrielle Ethernet-kabler

Vores eksperter vil med glæde rådgive dig! Book en aftale med din brancheekspert her eller ring til os på +45 88 61 84 00 eller send os en mail på: salg@helukabel.dk

HELUKABEL-løsninger til industriautomatisering

Industriel automatisering