Kabler, ledninger og tilbehør til drevteknologi

I dag er det umuligt at forestille sig industriel produktion uden drevteknologi: uden det ville intet transportbånd køre, ingen robot ville bevæge armen, og intet værktøjsmaskiner ville producere dele. Drevteknologi sikrer bevægelse ved hjælp af kraftoverførsel og forsyner maskiner med energi og de krævede oplysninger. Begge overføres ved hjælp af kabler og ledninger. I mange tilfælde overføres ikke kun energi, men andre funktioner er også aktiveret, såsom transmission af store mængder data eller kontrol af drevelementer - alt sammen med så lidt interferens som muligt. De anvendte kabler og ledninger udsættes for en lang række miljøforhold på grund af deres forskellige anvendelsesområder. De skal f.eks. Være robuste, fleksible eller elektromagnetisk kompatible (EMC). Det er her HELUKABELs kabel-know-how kommer i spil.

Under TOPSERV® -mærket kombinerer vi de forskellige krav og egenskaber ved kabler og ledninger inden for drevteknologi. Vi tilbyder produkter til bevægelige og ikke-bevægelige applikationer, forskellige bøjningsradier samt kabler, der både er halogenfrie og UV-resistente. Derudover har vi kabler og ledninger til trækkædebrug i vores portefølje, samt motor-, servo- og encoderkabler til udendørs brug. Anvendelsen af vores kabler i barske industrielle miljøer testes og dokumenteres dagligt på tværs af olie-, temperatur-, torsions- og trækkædetest i vores forsknings- og udviklingscenter.

Ligeledes tilbyder HELUKABEL løsninger med et kabel til almindelige servomotorer med TOPSERV® Hybrid-serien. Disse kræver mindre tilslutningsteknologi, hvilket resulterer i hurtigere installation eller forenklet kabling for kunderne. Ud over de deraf følgende omkostningsbesparelser medfører en-kabel-teknologien også mekaniske fordele såsom plads- og vægtbesparelser til bevægelige værktøjsmaskiner.

Vi hjælper dig gerne med at vælge de rigtige produkter til din specifikke applikation og er tilgængelige for at besvare eventuelle spørgsmål , du måtte have.

Ring til os på +45 88 61 84 00 eller send os en mail på: salg@helukabel.dk