Kabler, ledninger og tilbehør til fødevare- og drikkevareindustrien

Kravene til maskiner og deres elektriske komponenter i fødevareindustrien går langt ud over standarden for klassisk anlægsteknik. Her spiller hygiejne en central rolle. Produktionsanlæg og deres komponenter skal have et "hygiejnisk design"; kabler og ledninger samt kabeltilbehør i form af stik og huse er ikke undtaget herfra.
I fødevare- og drikkevareindustrien er det primære mål at forhindre produktforurening. Et bidrag hertil ydes af det hygiejniske design af produktionsanlæg og deres komponenter. Ud over selve konstruktionen, som skal være konstrueret på en sådan måde, at ingen skadelige mikroorganismer kan slå sig ned, skal anlæggene også være lette at rengøre og kunne klare aggressive rengørings- og desinfektionsmidler samt varm damp. HELUKABEL tilbyder et bredt udvalg af styrings- og strømkabler, som er meget modstandsdygtige over for termisk, kemisk og mekanisk belastning.

HELUKABEL har også det passende kabeltilbehør i sit sortiment: HELUTOP HT-Clean har f.eks. en særlig glat overflade, så snavs af enhver art ikke kan sætte sig fast. Skrueforbindelsen i rustfrit stål er desuden modstandsdygtig over for alle gængse kemiske rengøringsmidler. Den er godkendt af EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group) og er derfor egnet til sikker produktion af fødevarer. Desuden opfylder armaturet kravene fra FDA (Food and Drug Administration) og er Ecolab-certificeret.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde de bedste produkter til din specifikke anvendelse og til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.
Call +45 8861 8400 or email us: salg@helukabel.dk