Kabler, ledninger og tilbehør til olie-, gas- og kemikalieindustrien

I dag forskes der mere og mere i nye energikilder, som forventes at kunne dække en del af verdens energibehov på en bæredygtig måde. Olie- og gasindustrien er stadig den vigtigste industribranche, når det drejer sig om at dække den eksisterende globale efterspørgsel efter energi. Da olie- og gasindustrien findes på de mest forskellige steder i verden - hvad enten det er i dybhavet eller på land, i det stormfulde Nordsøen, ved høje temperaturer i Saudi-Arabien eller lave temperaturer i Rusland - skal de anvendte kabler og rørledninger kunne modstå de forskellige vejrforhold.

Med HELUKABEL har du den rigtige partner ved din side til dine projekter inden for olie- og gasindustrien. HELUKABEL har de rigtige produkter og løsninger til offshore-projekter på boreplatforme, skibe eller produktionsplatforme samt til onshore-projekter i raffinaderier og petrokemiske anlæg.

For at opfylde de forskellige betingelser og krav inden for de forskellige anvendelsesområder tilbyder vi kabler, ledninger og kabeltilbehør med forskellige godkendelser som De Norske Veritas - Germanischer Lloyd (DNV GL), American Bureau of Shipping (ABS) og mange flere.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde de bedste produkter til din specifikke anvendelse og til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.
Ring på +45 8861 8400 eller send os en e-mail salg@helukabel.dk