Bredbåndsudvidelse - Grundlaget for digitalisering

Med denne type kabel kan store mængder data overføres og indlæses hurtigere. Højtydende bredbåndsnet er forudsætningen for økonomisk vækst og er nu relevante i mange applikationer og områder af dagligdagen. Derudover er bredbåndsinternet blevet en vigtig faktor for virksomhederne, når de vælger deres placering - det gør regionerne attraktive, fordi information og viden kan udveksles hurtigere.

Vores HELUCOM® fiberoptiske kabler tilbyder høj transmissionshastighed, lav dæmpning, ingen elektromagnetiske problemer og små dimensioner med lav vægt. HELUCOM® kablerne er lige så robuste som de velkendte kobberkabler og er fremstillet i overensstemmelse med standarderne og reglerne i DIN VDE 0888. I fiberoptiske net er tilslutningsteknologien ud over det fiberoptiske kabel af afgørende betydning. Brugen af pigtails, tilslutningskabler, stik, koblinger, splejsebokse og forbindelsesbokse gør optiske transmissionslinjer komplette.

HELUKABEL tilbyder dig en kabelløsning til enhver applikation, herunder formonterede fiberoptiske kabler. Vi realiserer samlinger med alle almindelige stik- og kabeltyper med kort varsel. Den nemme installation af vores plug and play-systemer sparer dig tid og penge. For at fuldende dit netværk har vi udviklet et stort udvalg af produkter til dig. Navnet HELUCOM CONNECTING SYSTEMS står for førsteklasses produktkvalitet og økonomisk effektivitet.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at identificere de bedste produkter til din specifikke applikation og til at besvare eventuelle spørgsmål , du måtte have.
Ring på +45 8861 8400 eller mail os: salg@helukabel.dk