Kabler og ledninger til elektromobilitet

De aktuelle emner om energisystemtransformation og klimaændringer har hilst ideen om klimavenlig mobilitet velkommen. Især elektromobilitet har vist sig at være nøglen til CO2-reduktion i transport og trafik, da elektriske køretøjer genererer betydeligt mindre CO2 end andre eksisterende transportmidler. Især i forbindelse med vedvarende elektricitet vil e-mobilitet være et centralt element i vores fremtidige ressourcebesparende livsstil.
For at bevare sin position på det globale marked skal hele branchen genoverveje. Det kræver store nyskabelser i selve køretøjerne og deres køresystemer samt i infrastrukturen i ladestationer og elnet.

HELUKABEL støtter denne ændring med HELUPOWER® serien, de alsidige opladningskabler til direkte og vekselstrøm. Dens anvendelse til opladning af elektriske køretøjer på offentlige ladestationer såsom parkeringspladser, nær motorveje eller i garager er lige så garanteret som ved opladning gennem en privat stikkontakt. Takket være integreret UV- og oliebestandighed er en pålidelig opladningsproces mulig både indendørs og udendørs.

Har du spørgsmål? Vi ser frem til at hjælpe dig med at identificere de bedste produkter til din specifikke applikation og til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.
Ring på +45 8861 8400 eller mail os: salg@helukabel.dk