Et succesfuldt regnskabsår for HELUKABEL

Producenten af forbindelsesteknologi fejrer den næsthøjeste omsætning i virksomhedens historie

Administration Building HELUKABEL

HELUKABEL-koncernen kan se tilbage på et succesfuldt regnskabsår 2023. Med en omsætning ved årets udgang på næsten 1,1 milliarder euro har systemleverandøren af elektrisk forbindelsesteknologi opnået den næsthøjeste omsætning i virksomhedens historie. HELUKABEL rundede første gang milliarden af euro i 2022.

Denne vedvarende succes er til dels takket være virksomhedens utrolige internationale vækst. HELUKABEL er i øjeblikket repræsenteret på 69 lokationer i 40 lande, hvoraf de nyeste er Marokko, Irland og Colombia. For nylig blev et nyt produktionsanlæg til kabler og ledninger færdiggjort i den kinesiske by Changzhou. Det var den største enkeltstående investering i den familieejede tyske virksomheds historie. HELUKABEL øger også løbende sin produktionskapacitet i Tyskland og udvider sin portefølje med nye nøglefærdige systemløsninger.

"Bæredygtigheden af vores succes i lyset af den stigende økonomiske usikkerhed er for os en kilde til både bekræftelse og motivation," siger administrerende direktør Marc Luksch. "Det viser, at vi er på rette vej med vores langsigtede tænkning og fokus på vores kunders behov. Og vi har planer om at fortsætte ad denne vej i fremtiden." For at opnå dette regner Luksch også med de nu næsten 2.500 HELUKABEL-medarbejdere og siger: "Deres engagement og ekspertise er det, der fortsat overbeviser vores kunder og adskiller os fra konkurrenterne."

tilbage