Tilslutningsløsninger til solceller

HELUKABEL udstiller på Intersolar Europe. Besøg os i hal A4 på stand 308!

solcelle kabler

HELUKABEL viser solkabelserien HELUPOWER SOLARFLEX og meget mere på Intersolar Europe 2024. (Kilde: HELUKABEL)

"Connecting Solar Business" - Dørene til Intersolar Europe i München, verdens førende messe for solenergibranchen, er åbne fra 19.-21. juni 2024. HELUKABEL vil være til stede som udstiller og præsentere en række løsninger inden for elektrisk tilslutningsteknologi, som installatører og operatører kan stole på for at transportere energi fra solen og andre vedvarende kilder til deres destinationer på en økonomisk måde. Du kan finde os i hal A4 på stand 308.

Med HELUPOWER SOLARFLEX-serien indeholder HELUKABEL-porteføljen flere kabler, der er specielt designet til at forbinde solcellemoduler med hinanden og med vekselrettere. HELUPOWER SOLARFLEX-X H1Z2Z2-K UL er nyt i programmet. Med dette kabel er HELUKABEL den første producent, der tilbyder et solcellekabel, der er konstrueret i henhold til UL 4703, hvilket er et vigtigt kriterium for markeder som USA. Dette kabel er også velegnet til eksport til hele verden takket være dets DIN EN 50618- og IEC 62930-godkendelser.

En anden nyhed er HELUPOWER SOLARFLEX-X PREMIUM. Dette kabel er certificeret i henhold til TÜV 2 PfG 2750 og er derfor velegnet til brug i flydende fotovoltaiske systemer eller flydende farme. Dette kabel har en særlig lang levetid og er egnet til international brug takket være dets DIN EN 50618- og IEC 62930-godkendelser. Disse HELUPOWER-kabler fås ikke kun i deres gennemprøvede standarddesign, men også med en særlig gnaverbeskyttelse lavet af et net af rustfrit stål. Alle varianter er halogenfri, flammehæmmende og modstandsdygtige over for UV-stråler, ozon, vejrlig og vand.

HELUKABELs portefølje af solcellekabler indeholder også jordings- og mellemspændingskabler til tilslutning og nettilførsel samt glasfiber- og datakabler til netværk og kommunikation. Desuden kan operatører få fat i integrerede kabelstyringssystemer, der består af konnektorer, stik, forskruninger, hylstre og værktøjer samt komplette, formonterede kabelsystemer. Det er sådan, HELUKABEL støtter producenter, installatører og operatører af solcelleanlæg i at generere ren, bæredygtig og vedvarende energi.

Er du interesseret? Du kan finde HELUKABEL på Intersolar Europe 2024 i hal A4 på stand 308. Vi glæder os til at se dig der!

tilbage