Nyt HELUKABEL datterselskab i Colombia

Stærkere tilstedeværelse på Latinamerikas tredjestørste marked takket være ny placering i Colombias hovedstad Bogotá

Viva Colombia

HELUKABEL-koncernens specialister i forbindelsesteknologi udvider yderligere i Sydamerika med deres nystiftede datterselskab i Colombia. HELUKABEL er nu repræsenteret i Latinamerikas tredjestørste økonomi efter Brasilien og Mexico.

Det nye HELUKABEL-datterselskab ligger i den colombianske hovedstad Bogotá. Med lagerkapacitet i et frihandelsområde til rådighed er det nu meget lettere at modtage international import. HELUKABEL Columbia vil i første omgang blive støttet af vores kolleger i Mexico, som med succes har repræsenteret koncernen i Latinamerika i flere år.

"Colombia er et meget interessant marked for os. Mange internationale virksomheder har deres sydamerikanske hovedkvarter her," forklarer Gerardo Montenegro Aznar, Commercial Director LATAM hos HELUKABEL og administrerende direktør for det nye datterselskab. "Vores kunder kommer fra meget forskellige brancher som olie- og gasindustrien, føde- og drikkevareindustrien, elektronik eller cementfremstilling." Indtil nu er de alle blevet håndteret af distributører. En lokal tilstedeværelse skal være med til at styrke disse relationer og samarbejder og åbne op for nye forretningsmuligheder.

tilbage