Aufmaster: Let. Præcis. Spot on.

Kabelmåleenheden til automatisk dokumentation og opgørelse.

Aufmaster with display from smartphone

Aufmaster er et system, der består af software og en digital måleenhed, som automatisk registrerer og dokumenterer kabellængder på byggepladsen.

Elselskaber kender udfordringen: at dokumentere kabelmålinger på byggepladsen er et kedeligt og fejlbehæftet arbejde. Målingerne skrives ned i hånden på papirlapper, som til sidst ender på kontoret, hvor de skal afkodes og maskinskrives på en tidskrævende måde. Opgørelse af kabellængder på tromler eller spoler er også en tidskrævende proces.

Aufmaster

Med Aufmaster har HELUKABEL nu en løsning i sin portefølje, der gør det nemt for brugerne at digitalisere oprettelsen af målinger eller bestemmelsen af resterende længder og dermed spare en masse tid og penge: Aufmaster er et system, der kombinerer software med en digital måleenhed, som automatisk registrerer og dokumenterer kabellængden ved at forbinde den inderste ende af et oprullet kabel med to klemmer. Alt dette gøres, mens arbejdet er i gang.

Når en tekniker klipper et stykke kabel, overføres den bestemte længde automatisk til Aufmaster-appen, som overføres til en tablet eller smartphone. Den resterende længde af kabeltromler og -spoler på lageret kan også hurtigt og nemt registreres med Aufmaster.

Data overføres via internettet i realtid til virksomhedens konto hos Aufmaster Plus. Softwaren administrerer flere måleprojekter, lagerbeholdninger og flere måleinstrumenter, der er fastgjort til forskellige kabeltromler. Den kan også bruges til at spore og dokumentere målingerne live.

Resultatet: betydeligt mindre arbejde med registrering og dokumentation af målinger - og dermed mere effektivitet og tid til nye projekter.

Du kan nu bestille Aufmaster fra HELUKABEL. Vores salgsafdeling hjælper dig gerne med de spørgsmål, du måtte have!

Læs mere om Aufmaster på: Aufmaster website

tilbage