Direkte til det rigtige kabel

En ny produktfinder til HELUKABEL går online

Arrow breaks through the walls of a labyrinth

Direkte til det rigtige kabel: HELUKABEL introducerer sin nye produktfinder.

Med et sortiment på mere end 33.000 lagervarer kan det nogle gange være svært at finde det rigtige kabelprodukt hurtigt. HELUKABEL har derfor udvidet sin tilstedeværelse online med en ny produktfinder. Den klare struktur og de intelligente filter- og søgefunktioner gør det lettere og hurtigere for brugerne at finde det perfekte kabel.

Dette onlineværktøj, som findes https://shop.helukabel.com/dk-en/ på indeholder omfattende information om alle produkter og produktgrupper. Med den intuitive og veldesignede brugergrænseflade er navigation en leg: Kunderne kan bruge drop-down-menuerne eller søgefeltet til at finde et passende produkt på ingen tid og på flere måder. Filtermulighederne er også ekstremt nyttige. De giver f.eks. brugeren mulighed for kun at få vist kabler og ledninger med bestemte tværsnit, kappematerialer eller godkendelser. På den måde målrettes søgningen efter produkter med klart definerede krav, hvilket gør det til en nemmere og hurtigere proces.

Product finder page on different devices
Den nye HELUKABEL produktfinder har et rent design og intelligente filter- og søgefunktioner.

Den nye produktfinder er i øjeblikket kun tilgængelig på tysk og engelsk. Andre sprogversioner vil følge på et senere tidspunkt. Der er også planlagt en bestillingsfunktion, hvor brugerne til enhver tid kan købe deres udvalgte artikler direkte med et enkelt klik.

Er du nysgerrig på vores nye produktfinder? Så prøv den lige nu! Hvis du har spørgsmål eller forslag, så tøv ikke med at kontakte os på salg@helukabel.dk

tilbage