Længere levetid i kabelkæde systemer

Oplev det nye HELUCHAIN MULTISPEED 522-TPE UL/CSA kabelkæde system nu!

HELUCHAIN MULTISPEED 522-TPE UL/CSA

Med HELUCHAIN MULTISPEED 522-TPE UL/CSA lancerer Helukabel en ny version af sine gennemtestede kabel kæder.

Med HELUCHAIN MULTISPEED 522-TPE UL/CSA lancerer HELUKABEL en ny version af sit gennemprøvede kabelkæde system. Det helt nydesignede kabel giver brugerne en lang række fordele, der er særligt nyttige i krævende miljøer: fra udendørs kransystemer udsat for svingende temperaturer og vejrforhold til pick-and-place-applikationer med høj dynamik og små installationsrum.

Kravene til brugen af kabelkæder i maskine- og anlægsbyggeri bliver ved med at stige: På den ene side skal systemerne kunne klare større transportafstande, accelerationer og hastigheder, og på den anden side skrumper den tilgængelige installationsplads på grund af stadig mere kompakte designs. De kabler, der bruges i trækkæderne, skal derfor være meget fleksible og elastiske, men også så tynde og lette som muligt.

Med HELUCHAIN MULTISPEED 522-TPE UL/CSA tilbyder HELUKABEL den ideelle løsning på denne udfordring: Denne videreudvikling af det gennemprøvede MULTISPEED 500-TPE UL/CSA-kabelkæde system har en innovativ yderkappe af TPE-materiale. Det betyder, at den er op til ti procent tyndere og fire procent lettere end sammenlignelige polyuretan-versioner (PUR) - med meget høj slidstyrke. Det sparer brugerne for værdifuld plads i tætpakkede kæder. Den lavere vægt giver også mulighed for større dynamik i anvendelsen. En anden nyhed er temperaturområdet, som er blevet udvidet både opad og nedad. Det øger kablets levetid betydeligt i mange applikationer.

En anden helt ny funktion er det integrerede rivetråd, som gør det muligt at afisolere HELUCHAIN MULTISPEED 522-TPE UL/CSA over længere længder på en bekvem, hurtig og sikker måde. Det reducerer installationstiden betydeligt. Takket være UL- og CSA-godkendelserne kan eksportorienterede maskin- og anlægsproducenter bruge kablet internationalt og dermed undgå dobbelt lagerføring og forenkle deres dokumentation.

Bending tests

Med næsten 50 millioner bøjningscyklusser har HELUKABEL testet det nye kabel grundigt i sine egne testlaboratorier.

De gennemprøvede fordele ved MULTISPEED-serien findes også i den nyeste version. Disse omfatter den lille bøjningsradius på 5xd, kappen med kilefyldning for optimal kernestyring og par-/bundtstrengning af syv kerner for at fordele de kræfter, der virker på dem, jævnt. HELUCHAIN MULTISPEED 522-TPE UL/CSA fås også i en skærmet version med maksimal dækning for at minimere interferens med elektromagnetisk kompatibilitet (EMC).

Med næsten 50 millioner bøjningscyklusser har HELUKABEL testet det nye kabel grundigt i sine egne testlaboratorier. HELUCHAIN MULTISPEED 522-TPE UL/CSA giver brugerne en yderst funktionel, holdbar og effektiv løsning til brug i energiforsyningssystemer. Som systemudbyder leverer HELUKABEL også komplet installationsklare kæder, inklusive kabler og stik, fra en enkelt kilde.

Er du nysgerrig?

Så lav en aftale om en konsultation, så vi sammen kan udvikle den mest holdbare løsning til din applikation.

tilbage