Udforskning af fremtidens luftfart

HELUKABEL støtter studerende fra Aachen Flight Science Association med værkstedsudstyr

HELUKABEL supports FVA with cables for workshop equipment

De studerende i Flight Science Association Aachen (FVA) er dedikeret til design, konstruktion og drift af svævefly og motorfly.

Drømmen om at flyve: I mere end 100 år har Flugwissenschaftliche Vereinigung Aachen (FVA), en gruppe af studerende fra RWTH Aachen University og UAS Aachen, været dedikeret til denne fascination. Ud over deres studier dedikerer de nuværende 60 medlemmer sig til design, konstruktion og drift af svævefly og motorfly. De studerende forsker også i fremtidens luftfart i en række forskellige projekter, så de kan omsætte deres universitets viden til praksis.

HELUKABEL støtter FVA som sponsor med de nødvendige kabler til værkstedsudstyret. For eksempel bruges strømfordelingskablet NYY-J 5x16 re mm² her til den trefasede strømtilslutning og YR-bell sheathed cable til signaloverførsel til den centrale PLC-kontrol. Den topmoderne elektriske installation gør det meget lettere for eleverne at arbejde i værkstedet og på lageret - og yder dermed et vigtigt bidrag til at fortsætte FVA's succesfulde tradition ind i fremtiden.

tilbage