Enestående ydeevne: Godkendt til langvarig brug i drikkevand

HELUKABEL præsenterer ny version af HELUPOWER AQUATIC-750-BLUE med udvidede godkendelser

Filling system and water in a water glass

HELUKABEL introducerer en omfattende opgradering af HELUPOWER AQUATIC-750-BLUE: Den seneste version af dette vandafvisende kabel, der oprindeligt blev introduceret i 2021, kommer med yderligere godkendelser til drikkevand. Det gør det velegnet til forskellige anvendelser, herunder fødevare- og drikkevareindustrien.

Kablet er designet til et spændingsområde på 450/750 V og har fortsat fremragende egenskaber under vand. Den holdbare kappe, der er lavet af tværbundet specialblanding, er konstrueret til langvarig brug i drikkevand, saltvand og kloreret vand på dybder op til 600 meter. HELUPOWER AQUATIC-750-BLUE er velegnet til applikationer såsom dykpumpekabler eller strømforsyning af sensorer og drivmotorer i produktions-, genbrugs-, rengørings- og spildevandsrensningsanlæg samt i fiskedamme, akvakulturer, forlystelsesparker eller waferproduktion.

En bemærkelsesværdig tilføjelse er godkendelsen i henhold til KTW BWGL (evalueringsgrundlag for plast og andre organiske materialer i kontakt med drikkevand). Denne godkendelse bekræfter kablets hygiejniske sikkerhed og supplerer den eksisterende W270-godkendelse fra den tyske forening for gas og vand (DVGW). Det nye HELUPOWER AQUATIC-750-BLUE har også de nødvendige drikkevandsgodkendelser til Italien og Polen med DM 174 og PZH.

Kablet fås i tværsnit fra 1 til 2,5 mm². Når det installeres permanent, er det egnet til omgivelsestemperaturer fra -40 til +80 grader Celsius. Ved fri installation skal omgivelsestemperaturen holdes mellem -25 og +50 grader celsius. Den tilladte driftstemperatur på lederen er 90 grader celsius. Med HELUPOWER AQUATIC-750-BLUE får brugerne et sikkert og holdbart undervandskabel med en lang række godkendelser. Desuden reducerer dets kompatibilitet med forskellige vandtyper behovet for forskellige kabler, hvilket forenkler opbevaringen.

tilbage