HELUKABEL udvider globalt

Nyt produktionsanlæg i Indien styrker positionen på det voksende marked

Åbning af produktionsanlæg i Indien

Introduktion HELUKABEL-gruppen udvider sit netværk af verdensomspændende produktionsfaciliteter med et nyt produktionsanlæg i Indien. Specialisten inden for elektrisk forbindelsesteknologi lancerede dette anlæg i midten af juni for at imødekomme den stigende efterspørgsel på styrekabler og enkeltledere, fremstillet efter tyske og indiske standarder samt kundespecifikke løsninger.

Historie og placering i Indien Siden 2003 har HELUKABEL været repræsenteret med et datterselskab i Indien. Den nye fabrik ligger tæt på byen Gandhinagar i den vestlige del af landet og vil fremover forsyne det hurtigt voksende marked på subkontinentet. "Indien, det mest folkerige land på jorden, oplever et teknologisk og økonomisk boom," forklarer Marc Luksch, administrerende direktør for HELUKABEL Group.

Produktsortiment og standarder Produktionsanlægget beskæftiger omkring 30 medarbejdere, der producerer kabler i lederklasserne 1-5, med og uden flettet afskærmning eller ståltrådsarmering. Mange af produkterne er i overensstemmelse med den indiske BIS-standard, et vigtigt kriterium for kabler i maskiner og udstyr til indiske virksomheder. I fremtiden vil kablerne også blive produceret i henhold til den tyske VDE-standard.

Betydning for lokale kunder "På den måde opfylder vores kabler de højeste krav til kvalitet og er velegnede til både lokal og international brug. Det er meget værdifuldt for vores eksportorienterede kunder," forklarer Marc Luksch. Med logistik- og salgsfaciliteter i byerne Mumbai og Pune, kombineret med det nye produktionsanlæg, er HELUKABEL i en ideel position til at sikre sin plads på Indiens voksende marked i fremtiden.

Fremtidige planer og markedsstrategi HELUKABEL's nye produktionsanlæg vil gøre det muligt for virksomheden at betjene lokale kunder hurtigere og mere effektivt, samtidig med at de styrker deres tilstedeværelse på det indiske marked.

tilbage