Et endnu større udvalg til operatører af fotovoltaiske systemer

HELUKABEL sender nye varianter af deres HELUPOWER solkabler på markedet

HELUKABEL, der er specialist i elektrisk forbindelsesteknologi, udvider sin portefølje af solcelleprodukter ved at introducere to nye varianter af sine HELUPOWER solcellekabler på markedet. Disse ledere er specielt designet til at forbinde solcellemoduler med hinanden såvel som med strømomformere.

A worker is fixing solar panels on the roof

Nyt i programmet er HELUPOWER SOLARFLEX-X H1Z2Z2-K UL. Med dette er HELUKABEL den første producent, der tilbyder et solkabel, der er konstrueret i henhold til UL 4703, hvilket er et vigtigt kriterium for systemproducenter, der fokuserer på at eksportere produkter til udenlandske markeder, såsom USA. Dette kabel er også egnet til verdensomspændende eksport takket være dets DIN EN 50618- og IEC 62930-godkendelser. Det er med til at optimere lagerkapaciteten og forenkle indkøbsprocesserne, da man kun behøver at have ét kabel på lager i stedet for mange forskellige varianter.

Derudover bliver HELUPOWER SOLARFLEX-X PREMIUM føjet til produktporteføljen. Dette design er certificeret i henhold til TÜV 2 PfG 2750 og er egnet til brug i flydende fotovoltaiske systemer eller flydende solfarme. Dette kabel har en særlig lang levetid og er egnet til international brug takket være DIN EN 50618- og IEC 62930-godkendelserne. Med dette inkorporerer HELUKABEL endnu en løsning i deres produktsortiment - en, der er specielt designet til det blomstrende marked for flydende fotovoltaik.

SOLARFLEX-X H1Z2Z2-K standard design har allerede vist sig at være en pålidelig ledningsløsning til fotovoltaiske systemer i mange applikationer. Kablet er halogenfrit, flammehæmmende og modstandsdygtigt over for UV-stråling, ozon, klimaeffekter og vand, hvilket gør det perfekt egnet til udendørs brug. Dette solkabels godkendelse i henhold til den europæiske norm EN 50618 garanterer dets pålidelighed på omrødet.

NTS-varianten af SOLARFLEX-kablerne, som leveres med særlig beskyttelse mod gnavere, er også tilgængelig. Denne beskyttelse består af et rustbestandigt net af rustfrit stål, som dækker 80-85% af kablets overflade. Det forhindrer mus, rotter, væsler og andre gnavere i at forårsage forstyrrelser eller afbrydelser i solcellesystemer uden brug af kemikalier. Takket være disse nye kabelvarianter kan operatører nu finde endnu flere ideelle løsninger til deres solcelleanlæg og drage fordel af HELUKABELs årtiers erfaring inden for forbindelsesteknologi.

tilbage