Holdbar energitransmission til barske miljøer

HELULKABEL præsenterer nye TPE-energikædekabler og korrosionsbestandige kæder i rustfrit stål på Hannover Messe 2024.

HELUKABEL at Hannover Messe 2024

Kæder, kabler, samlinger: Kvalitet fra en enkelt kilde. Det er HELUKABEL-koncernens motto for dette års Hannover Messe (22.-26. april). På vores stand i hal 13, stand D88, kan besøgende personligt inspicere vores holdbare slæbekædekabler med robust TPE-kappe samt den nye model i rustfrit stål af vores gennemprøvede SLE-slæbekæde.

Konfektionierte Schleppkette der HELUKABEL Gruppe

Vores partnerland til Hannover Messe 2024 er Norge. De leverer løsninger til udfordrende industrielle applikationer i barske miljøer, såsom offshore- og energisektoren. HELUKABEL's datterselskab EKD Systems præsenterer for første gang den nye model i rustfrit stål af deres SLE-slæbekædelinje på messen. Denne model er korrosions- og havvandsbestandig og giver en pålidelig og friktionsfri energiforsyning selv i arktiske temperaturer helt ned til -40 °C. Kæderne fås i forskellige størrelser op til 150 mm i højden og 1.200 mm i bredden. De kan bære vægte på op til 60 kg pr. meter og tillader ustøttede længder på op til ti meter. Det indvendige kan konstrueres individuelt med aluminiumskanaler, modulopbyggede plastindsatser eller kabelbeskyttende skumindsatser. Det gør dem til en alsidig og holdbar løsning til boreplatforme, vandkraftværker og mange andre udendørs anvendelser

For at kunne fylde disse slæbekæder har HELUKABEL udvidet sin portefølje af HELUCHAIN-slæbekædekabler med flere nye kabler med TPE-kappe. Dette plastmateriale er særligt robust og slidstærkt, hvilket gør det ideelt til ekstreme mekaniske belastninger og vejrforhold. Med dette er en ny integreret løsning af kæde og kabel tilgængelig for kunderne. Operatørerne kan vælge mellem HELUCHAIN MULTISPEED TRONIC trådbundtet datakabel, HELUCHAIN MULTISPEED TRONIC TP parsnoet kabel og HELUCHAIN MULTISPEED 600 enkeltlederkabel, som alle fås i både skærmede og uskærmede modeller. Enkeltlederkablerne fås med tværsnit på op til 250,0 mm2 og er velegnede til at blive brugt som forsyningslinjer i de største drevsystemer. Med HELUCHAIN MULTISPEED 522 TPE-kontrol- og tilslutningskablet, som blev præsenteret for første gang sidste år, er kollektionen komplet. Den komplette produktfamilie er UL-certificeret og egnet til international brug.

HELUCHAIN drag chain cables with TPE sheathing
På Hannover-messen præsenterer HELUKABEL mange nye variationer af deres HELUCHAIN-slæbekædekabler med TPE-kappe. (Kilde: HELUKABEL)

Jordingskoncepter og Ethernet med enkelt par

Application of the Copper Earthing Strap
HELUKABEL offers a wide range of earthing straps, protective conductors, and earthing blocks.

Et andet omdrejningspunkt på HELUKABELs stand er emnet jording. Jording er en meget vigtig del af industriel automatisering, da flere og flere maskiner og systemer arbejder side om side i trange rum, hvor deres elektromagnetiske felter konstant påvirker hinanden. For at forhindre forstyrrelser i den elektromagnetiske kompatibilitet (EMC) tilbyder HELUKABEL en bred vifte af jordingsstropper, beskyttelsesledere og jordingsblokke, som giver kunderne tilpassede og funktionelle jordingsløsninger uden de store installationsomkostninger.
Brugerne kan også vælge mellem HELUKABELs brede udvalg af data-, netværks- og BUS-kabler. Det omfatter for eksempel HELUKAT kobber- eller HELUCOM fiberoptiske kabler, som har enestående transmissionsegenskaber i krævende miljøer. Den fremtidsorienterede teknologi Single Pair Ethernet (SPE), som gør det muligt at overføre data med gigabit-hastigheder ved hjælp af kun et enkelt par ledninger, tilbydes allerede af HELUKABEL i mange kabeltyper. Med dette betragtes HELUKABEL, som et premiummedlem af SPE Industrial Partner Network, som en drivkraft for innovation.

Samlinger i industrikvalitet og automatisk viklingsteknologi

HELUKABELs datterselskaber Sangel Systemtechnik og KABELMAT Wickeltechnik deltager også i messen. Sangel tilbyder industrielle kabelsamlinger af høj kvalitet, der er velegnede til maskin- og anlægskonstruktion. KABELMAT udvikler værktøjer og maskiner til opbevaring, vikling og skæring af kabler og ledninger, stålwirer, rør og profiler. Besøgende kan se LAGROL kabeltromlestativet og MOTROL ring- og spolevikleren samt undersøge de innovative Aufmaster-måleinstrumenter og den tilhørende software. Ideen bag systemet er automatisk at måle og dokumentere kabelsektioner på byggepladsen, så elfirmaer kan spare både tid og penge samt forenkle projektfakturering.

Er du interesseret? Du kan finde HELUKABEL på Hannover Messe 2024 i hal 13, på stand D88. Få din gratis billet til messen her.

tilbage