Fleksible kabler til kabelkæde systemer og åbne installationer

HELUKABEL har kontrol- og styrekabler i sin portefølje, der kombinerer TC-ER-kompatibel flammehæmning og fleksibilitet til bevægelige applikationer i kabelkæder.

  • slider image
  • slider image

Mindre installationstid og lavere omkostninger: I mange tilfælde giver den åbne installation af elektriske kabler uden rør eller lukkede kabelkanaler betydelige fordele for brugeren. Men det er ikke altid muligt uden den rette godkendelse: I USA skal kabler f.eks. have en TC-ER-certificering (Tray Cable - Exposed Run) for at kunne lægges på en kabelbakke. For at opnå dette skal både de anvendte materialer og konstruktionen opfylde særlige krav - herunder flammehæmning.

Men den øgede flammehæmning, der kræves for TC-ER-kabler, sker ofte på bekostning af fleksibiliteten. Resultatet er, at de konstante bevægelser, der forekommer, især i kabelføringsapplikationer, er for meget for de fleste kabler. Resultatet er reduceret holdbarhed og risiko for kabelbrud, hvilket kan føre til kostbare driftsstop.

  • slider image

    Styrekablerne TOPSERV 600 VFD og TOPSERV 650 VFD er ideelle som forsyningskabler til servomotorer.

  • slider image

    Takket være deres TC-ER-godkendelse er PVC-styrekablerne MULTIFLEX 600 og MULTIFLEX 600-C egnede til at blive lagt åbent og ubeskyttet på kabelbakken op til maskinen.

Til scenarier, der kræver både TC-ER-kompatibel flammehæmning og en høj grad af fleksibilitet, har HELUKABEL to optimale løsninger i sin portefølje: PVC-styrekablerne MULTIFLEX 600 (uskærmet) og MULTIFLEX 600-C (skærmet). Takket være deres TC-ER-godkendelse er disse kabler velegnede til at blive lagt åbent og ubeskyttet på kabelbakken op til maskinen. De er velegnet som permanent bevægelige forbindelseskabler i kabelkæder til industrielle maskiner og systemer, med en minimum bøjningsradius på 7,5 eller 10 gange kabeldiameteren. Derudover har MULTIFLEX-kablerne en enestående oliebestandighed og, i den skærmede version, en fremragende elektromagnetisk kompatibilitet (EMC).

Styrekablerne TOPSERV 600 VFD og TOPSERV 650 VFD har TC-ER-godkendelse og enestående fleksibilitet, hvilket gør dem ideelle som forsyningskabler til servomotorer. Desuden giver en skærm med fortinnet kobberfletning en betydelig beskyttelse mod elektrisk interferens. Derudover har den særlige TPE-kappe en høj modstandsdygtighed over for olie og kølemidler samt slid, hvilket gør den perfekt til industrielle anvendelser i kabelkæde systemer eller med åbne installationer.

Både MULTIFLEX- og TOPSERV-kablerne har været tilgængelige hos HELUKABEL siden 2016. De har vist deres egnethed i forskellige applikationer med forskellige krav. Det giver maskinproducenter, der producerer til det amerikanske marked, en pålidelig løsning, der lever op til internationale standarder. Sammen med sine kunder udvikler HELUKABEL også individuelle løsninger til specielle anvendelser, lige fra skræddersyede kabler til komplet formonterede og installationsklare kabelkæde systemer.

tilbage