Tyskland - den industrielle nation

Industrien er en vigtig søjle for velstand og vækst i Tyskland. Hvert år tegner den sig for omkring en fjerdedel af bruttoværditilvæksten i den tyske økonomi. Fremstillingsindustrien beskæftiger ca. 7,4 millioner mennesker, som genererer en omsætning på næsten 2,1 billioner euro på tværs af forskellige sektorer.

Den tyske industri har altid stået for høj produktkvalitet og produktivitet og frem for alt for sin innovationskraft. Men det kræver meget af de enkelte industrisektorer at opretholde dette ry: Nye konkurrenter kommer ind på verdensmarkedet, nye teknologier vinder frem, og emnerne digital transformation og industri 4.0 bliver stadig vigtigere. Virksomhederne er tvunget til konstant at tackle nye udfordrende situationer for at komme ud af dem med fornyet styrke.

HELUKABEL har forpligtet sig til at være partner for alle industribrancher med sin knowhow inden for kabler, ledninger og kabeltilbehør for at sikre, at den tyske industri fortsat vil skille sig ud på verdensmarkedet med sine produkter og innovationer.
Vores produktportefølje tilbyder passende løsninger til hver enkelt branche og deres specifikke krav og betingelser, og hvis den perfekte kabelløsning endnu ikke findes, kan vores designere fra vores produktionsfabrik i Windsbach selv udvikle en sådan.

Vores eksisterende produktportefølje spænder fra kontrol- og datakabler til meget fleksible og robuste kabler til slæbekædeapplikationer i barske produktionsmiljøer. Desuden omfatter vores sortiment også varme- og olieresistente samt halogenfrie kabler og ledninger. For at fuldende vores portefølje tilbyder vi også et bredt udvalg af kabeltilbehør.

Vores produkter har de tilsvarende godkendelser og certificeringer, der kræves på de internationale markeder.

Har du spørgsmål? Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde de bedste produkter til din specifikke anvendelse og til at besvare alle dine spørgsmål.
Ring på +45 8861 8400 eller send os en e-mail salg@helukabel.dk

Materialehåndtering