Kabler, ledninger og tilbehør til robotteknologi

Robotter er en integreret del af fremstillingsindustrien verden over i den grad, at de er uundværlige. I produktionen møder robotter og cobots ofte hinanden, idet de arbejder og interagerer side om side med mennesker, men også udfører opgaver uafhængigt af hinanden. De nyeste industrirobotter bevæger sig i et tredimensionelt rum og kan derfor udføre en lang række forskellige opgaver.

Bevægelsessekvenserne for en robot eller en robotarm gentages millioner af gange og i alle retninger. De tilbyder kontinuerlig præcision og ensartet kvalitet til gentagne opgaver, selv under ekstreme forhold. Der stilles strenge krav til robotkabler på grund af kraftig acceleration og deceleration, belastninger fra spænding og 3D-belastning, en kombineret belastning fra torsion og bøjning. De skal opfylde disse krav, men afhængigt af deres anvendelsesformål skal de også føres stramt og pladsbesparende i eller på robotarmen for at opnå den størst mulige bevægelsesfrihed.

Vores Roboflex®-mærkekabler tilbyder den rigtige løsning til de forskellige belastninger. Kablerne dækker kravene til kemisk, termisk og mekanisk belastning ved torsion, bøjning, fleksibilitet, slid, modstandsdygtighed over for hak, olieresistens og modstandsdygtighed over for svejseperler.

HELUKABEL tilbyder kabler med forskellige tværsnit til robotteknologi inden for sensorteknologi og data-, netværks- og busteknologi samt styrings- og motorkabler. Ud over en stor lagerbeholdning af robotkabler og samlinger gør HELUKABEL også kundespecifikke løsninger mulige. Afhængigt af applikationen udvikler vi det passende kabel og det tilhørende kabelbeskyttelsessystem til dig og sørger for installation og service på stedet.

Vi hjælper dig gerne med at vælge de rigtige produkter til din specifikke anvendelse og står til rådighed for at besvare alle dine spørgsmål.

Ring til os på +45 88 61 84 00 eller send os en mail på: salg@helukabel.dk

HELUKABELs løsninger til robotteknologi