Avanceret, effektiv, komfortabel

I biler har netværkssensorer og aktuatorer længe været standarden. I boliger og offentlige bygninger er der dog stadig behov for at indhente på grund af deres lange livscyklus. Men et "intelligent hus" er ikke længere en teknisk udfordring.
HELUKABEL tilbyder de rigtige produkter til dette formål. Uanset om det er i private boliger eller offentlige bygninger - intelligent netværk af alle tekniske enheder bør ikke kun gøre hverdagen lettere for beboerne, men også sikre forbedringer inden for områderne sikkerhed, energieffektivitet, driftsomkostninger og fleksibilitet i brugen. Fra lyskontakter og lysdæmpere til bevægelsesdetektorer, temperaturregulatorer og blinde kontroller, varmestyring og alarmsystemer - de forskellige tekniske enheder i intelligente bygninger forbindes automatisk via sensoraktuatorsensorer og forbliver dog individuelt kontrollerbare.

I dette tilfælde anvendes oftest den såkaldte busteknologi i henhold til EIB/KNX-standarden. Alle sensorer og aktuatorer i intelligente bygninger er forbundet via en telefonlinje for at udveksle oplysninger. Med buskablet "E-Bus/KNX" tilbyder HELUKABEL en passende løsning med forskellige kernetværsnit og ydre kappematerialer for at sikre perfekt kommunikation i overensstemmelse med EIB/KNX-retningslinjerne. Kablet kan installeres på, i og under puds samt i tørre eller fugtige rum - udendørs er også muligt, men kun med en særlig kabelkonstruktion. Det er desuden brandhæmmende, og der findes også en halogenfri version til offentlige bygninger.

Har du spørgsmål? Vi ser frem til at hjælpe dig med at identificere de bedste produkter til din specifikke applikation og til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Via e-mail salg@helukabel.dk eller telefon +45 8861 8400