Solceller - Energi til fremtiden

Efterspørgslen på elektricitet fra vedvarende energikilder har været stærkt stigende de seneste år - for at imødekomme denne efterspørgsel er det vigtigt at producere elektricitet via solceller. I denne proces omdannes energi fra solens stråler til elektrisk energi i solceller ved hjælp af den fotoelektriske effekt. For at få adgang til den omdannede energi forbindes solcellerne til moduler og integreres i solcelleanlæg.

Solceller udgør nu den næststørste andel af den vedvarende energiproduktion i Tyskland, lige efter vindkraft. I 2019 blev der sparet næsten 30 millioner tons kuldioxid. Det gør solceller til en bæredygtig og miljøvenlig energiform.

Det er vigtigt for solcelleanlæg at sikre en sikker og langvarig kabelføring af de enkelte moduler indbyrdes og også kabelføringen af elementerne med inverteren. På grund af de lejlighedsvis ekstreme vejrforhold udendørs stilles der strenge krav til kablerne. Til kabelføring af solcellemoduler tilbyder HELUKABEL kabler af høj kvalitet af mærket SOLARFLEX, der er certificeret af TÜV. Takket være særlige kappematerialer og isoleringsmaterialer er de ikke kun flammehæmmende og halogenfrie, men også modstandsdygtige over for ozon, UV, syrer og baser, hydrolyse og ammoniak. Selv gnavere har ikke en chance mod dette kabel, for vores SOLARFLEX-kabler fås også med gnaverbeskyttelse.

Til infrastrukturkabler til solcelleparker har HELUKABEL forskellige jord- og mellemspændingskabler på lager direkte fra lager. Vores aluminiumkabler er et lettere og mere omkostningseffektivt alternativ

Har du spørgsmål? Vi hjælper dig med at vælge de rigtige produkter og står klar til at assisterer.

Via e-mail salg@helukabel.dk eller på telefon +45 8861 8400