Kabler og ledninger til bilindustrien

Bilindustrien er den vigtigste industrisektor i Tyskland og en af de største økonomiske sektorer verden over. Siden Carl Benz opfandt den moderne bil, har industrien udviklet sig støt og frem for alt hurtigt. Fra 9500 biler produceret over hele verden i 1900 produceres i dag mere end ti tusind gange flere biler årligt. Aerodynamik, vægt, hastighed og mange andre faktorer perfektioneres dag for dag. Samtidig omrører emnet brændstofforsyning køretøjets brændstofforsyning branchen.
Men ikke kun bliver de komponenter, der bruges i bilen, mere og mere moderne, bilforsyningsindustrien skal også være i stand til at modstå de stadigt voksende krav: Produktionsfaciliteter i køretøjskonstruktion bliver mere automatiserede, arbejdsprocesserne bliver mere effektive og lange livscyklusser er en absolut nødvendighed.
HELUKABEL arbejder sammen med de førende bilproducenter samt maskine- og fabriksproducenter om at udvikle løsninger inden for kabler og ledninger, der både er innovative og økonomiske og kan anvendes i alle områder af produktionsprocessen.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde de bedste produkter til din specifikke anvendelse og til at besvare eventuelle spørgsmål , du måtte have. Ring på +49 8861 8400 eller send os en e-mail salg@helukabel.dk

HELUKABEL Løsninger til bilindustrien

HELUKABEL Løsninger til bilindustrien - 2