Kabler & Ledninger til konstruktion af jernbanekøretøjer

Vores jernbanekabelprogram tilbyder applikationsspecifikke forbindelsesløsninger til konstruktion af moderne jernbanekøretøjer og den infrastruktur, de har brug for. Uanset om datakabler, kabler til strømforsyning, jumperkabler mellem vognene eller enkeltledere til styreskabe - vores produkter er specielt udviklet til jernbanemarkedets behov og er baseret på løsninger fra højfrekvente, lavfrekvente og fiberoptiske sektorer.

Vi har arbejdet sammen med HUBER+SUHNER i mange år, som har nomineret HELUKABEL som deres salgspartner for RADOX® kabler. RADOX® jernbanekabler er kendetegnet ved fremragende modstandsdygtighed over for termisk, kemisk, elektrisk og mekanisk belastning. Særligt bemærkelsesværdigt er brandbeskyttelsen, hvorfor vores kabler og ledninger ikke kun er olie- og brændstofbestandige, men også halogenfri for at reducere forurenende stoffer i røg i en nødsituation. De opfylder også brandbeskyttelsesstandarderne DIN5510 og EN45545.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at identificere de bedste produkter til din specifikke applikation og til at besvare eventuelle spørgsmål , du måtte have.
Ring på +45 8861 8400 eller mail os: salg@helukabel.dk