Leder for innovation og teknologi Landbrugsteknik

Landbrugsteknologi er en af de ti største sektorer inden for maskinteknik i Tyskland - med en markedsvolumen på verdensplan på over 100 milliarder euro. Landbrugsteknikken med dens landbrugsudstyr og -maskiner får stadig større betydning i takt med den stigende efterspørgsel efter fødevarer. Landbrugsmaskiner skal have et højt kvalitetsniveau og produktsikkerhed og arbejde præcist - for ikke at miste sin fremragende internationale markedsposition i den stigende konkurrence.
Digitalisering og automatisering har også gjort sit indtog på dette område. Mobile maskiner som f.eks. traktorer og redskaber bliver i stigende grad udstyret med kontrol- og reguleringsteknologi for at aflaste landmændene og gøre det muligt for dem at arbejde mere effektivt og præcist. Den effektive udnyttelse af ressourcerne og beskyttelsen af miljøet træder i stigende grad i forgrunden. For at sikre, at den tilsvarende datatrafik også er mulig på tværs af producenter, blev ISOBUS-systemet udviklet som en standardiseret kommunikationsgrænseflade.

For den bedst mulige kommunikation mellem traktorer, selvkørende mobile maskiner og redskaber tilbyder vi vores HELUKABEL ISOBUS PUR, det ideelle hybridkabel til pålidelig dataoverførsel. HELUKABEL tilbyder kabler og ledninger til brug i og på landbrugsmaskiner og -køretøjer, som takket være optimalt afstemt materiale kan modstå selv store belastninger. For at kunne muliggøre en langvarig anvendelse af kabler og ledninger i landbrugsteknikken lægger HELUKABEL stor vægt på samarbejdet og erfaringerne fra landbrugsmaskinproducenterne.

Vi hjælper dig gerne med at vælge de rigtige produkter til din specifikke applikation og er tilgængelige for at besvare eventuelle spørgsmål , du måtte have.

Ring til os på +45 88 61 84 00 eller send os en mail på: salg@helukabel.dk

Flere kabler og ledninger til landbrugsteknologi

Fleksibelt styrekabel
JZ-500/OZ-500

Gå til produktsiden

JZ-500

Fleksibelt kontrolkabel
JZ-500-BLACK/OZ-500-BLACK

Gå til produktsiden

JZ-500 black

Fleksibel kontrol kabel
H05VV-F

Gå til produktsiden

H05VV-F

Fleksibelt styrekabel
JZ-600/OZ-600

Gå til produktsiden

JZ-600

Fleksibelt kontrolkabel - Mikrobielt resistent kabel
KOMPOFLEX® JZ-500/OZ-500

Gå til produktsiden

kompoflex

Varmebestandigt kabel
HELUTHERM® 145 MULTI

Gå til produktsiden

Helutherm

Selvfølgelig tilbyder vi også afskærmede versioner og forskellige kabeltyper med UL/CSA godkendelse. Mere information kan findes i vores produktsektion og i vores hovedkatalog .

Accessories for Agricultural Technology

Kabelforskruning
HELUTOP® HT-MS

Gå til produktsiden

HELUTOP_HT-MS

Kabelforskruning
HELUTOP® HT

Gå til produktsiden

HELUTOP-HT

Gevindløs kabelforskruning
HELUTOP® Easy

Gå til produktsiden

HELUTOP-easy

Bølgepap Tubes, Polypropylen
HELUCcond PP

Gå til produktsiden

HELUCOND_PP

Bølgepap Rør Conduit Gland - Lige
HSSV IP68

Gå til produktsiden

Hssv_ip68

Flettet slange
HGP

Gå til produktsiden

HGP

Du kan finde flere oplysninger om tilbehør i vores produktsektion og i vores tilbehørskatalog .