Kabler, ledninger og tilbehør til mobilitet

Danskerne rejser hundredvis millioner af kilometer hvert år - og det gør de ved hjælp af mange forskellige transportformer. Transport af varer og personer, uanset om det er med fly, skib, på vej eller med jernbane, stiller større krav til kabler og ledninger. Disse skal være helt pålidelige og i nødstilfælde være brandhæmmende og fri for ætsende og giftige gasser. Som totalleverandør af kabler, ledninger og kabeltilbehør kan vi tilbyde vores kunder løsninger af høj kvalitet til transportindustrien.

HELUKABEL leverer til et stort antal kunder inden for mobilitetssektoren og er en stærk og pålidelig partner inden for kabler, ledninger og kabeltilbehør til mobilitetsbehov i dag og naturligvis også til morgendagens behov.

Inden for jernbanekøretøjsindustrien arbejder vi som salgspartner for RADOX®-kabler fra HUBER+SUHNER. Fra lageret leverer vi applikationsspecifikke forbindelsesløsninger til konstruktion af moderne jernbanekøretøjer og den infrastruktur, de kræver. Kabelprodukterne er specielt udviklet til behovene på jernbanemarkedet og er baseret på højfrekvens-, lavfrekvens- og fiberoptiske løsninger.

Fleksible og meget fleksible specialkabler anvendes også døgnet rundt til 400 Hz strømforsyning til fly på jorden samt til kran- og sprederapplikationer i havne verden over. De specialkabler, der er udviklet i tæt samarbejde med kunder og slutbrugere, sikrer strømforsyning og fejlfri signaloverførsel på områder, hvor holdbarhed og pålidelighed er påkrævet.

Som systemleverandør inden for e-mobilitet og opladningsinfrastruktur tilbyder HELUKABEL ikke kun lav- og mellemspændingskabler til underjordisk installation, men også AC/DC-opladningskabler såsom vores HELUPOWER® CHARGE 750 AC eller HELUPOWER® CHARGE 1200 DC.

Har du nogen spørgsmål?
Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde de bedste produkter til din specifikke anvendelse og til at besvare alle dine spørgsmål.

Ring til os på +45 88 61 84 00 eller send os en mail på: salg@helukabel.dk